İNSAN KAYNAKLARI FORUMU’NDA KSBÜ TEMSİL EDİLDİ

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (TCCBİKO) Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Daire Başkanlığı tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde, "Toplum 5.0" teması ile İstanbul İnsan Kaynakları Forumu düzenlendi.

Programa, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Kariyer ve Mezun Merkezi (KAMER) Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Yakup Gülekçi katılım sağladı. Programda ayrıca Cumhurbaşkanlığı yetkilileri ve diğer paydaşlarla ulusal staj programı, kariyer gelişimi ve çeşitli iş birlikleri üzerine görüşmeler yapıldı.

İNSAN KAYNAKLARI FORUMU’NDA KSBÜ TEMSİL EDİLDİ