KADIN HAKLARI VE AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ile Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının yıl dönümünde, Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “Kadın Hakları ve Aile İçi İletişim” konulu seminer verildi.

Belediye binasında düzenlenen seminerde, konuşmacılar tarafından mutlu bir aile için dikkat edilmesi gerekilen konulara değinilerek aile içinde yaşanan sorunların çözümü için bireylerin sorumluluklarına ve doğru iletişimin önemine vurgu yapıldı.

Seminere Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü ile KSBÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nigar Çelik de katıldı.

KADIN HAKLARI VE AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ