ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kütahya Valiliği tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı'na, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin de katıldı.

Gün boyu süren programda farklı etkinlikler düzenlendi. Programda Kütahya Vali Yardımcısı Fikret Zaman ve diğer protokol üyeleri ile beraber vatandaşlar yer aldı. KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, "Bugün hep beraber kucaklaştık. KSBÜ olarak engelsiz bir Dünya için çalışıyoruz." diye ifade etti.

KSBÜ Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay ise Rektör Tekin'e, "Bize her konuda destek olduğu için teşekkür ederiz." dedi.

ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ