KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ KAPSAMINDA ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesinde (SBF) 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında etkinlik düzenlendi.

Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KAÇAUM) tarafından düzenlenen etkinlikte SBF Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü başta olmak üzere; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kütahya İl Müdür Yardımcısı İlknur Kızıltepe Karakaş, Sosyal Çalışmacı Sevilay Vançin, Kütahya Barosu Kadın ve Çocuk Komisyon Başkanı Av. Esin Özak Sezengöz ile akademisyenler ve öğrenciler yer aldı.

KAÇAUM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nigar Çelik moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte konuşmacılar tarafından kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin farklı konularda sunumlar yapıldı.