24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programına katıldı.

Vali Vekili Fikret Zaman başta olmak üzere protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve basın mensuplarının yer aldığı, Saygı Duruşu ve İstiklal İle başlayan program; günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar, yarışmalarda dereceye girenlere ödül takdimi ve çeşitli etkinliklerle devam etti.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI