TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL BAŞKANI’NDAN ZİYARET

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin’i ziyaret etti.

KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan, Kütahya Şube Başkanı Mehmet Altınok ile sendika üniversite temsilcilerinin bulunduğu ziyarette yapılan çalışmalardan bahsedilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Tekin nazik ziyaretleri için konuklarımıza teşekkür etti.

TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL BAŞKANI’NDAN ZİYARET

Rektör Prof. Dr. Tekin nazik ziyaretleri için konuklarımıza teşekkür etti.