7. TIBBİ AROMATİK VE BAHARAT BİTKİLERİ ÇALIŞTAYI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (AFSÜ) düzenlenen 7. Tıbbi Aromatik ve Baharat Bitkileri Çalıştayı (AFSÜ-TAB 2023) açılış programına katıldı.

“Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Ulusal ve Uluslararası Ticari Potansiyeli” ana temasıyla 23-24 Kasım 2023’te Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan açılış programında; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 60. Hükümet Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, farklı üniversite rektörleri, akademisyenler ve sektör temsilcileri yer aldı.

Verimli bir çalıştay olması temennilerinde bulunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

7. TIBBİ AROMATİK VE BAHARAT BİTKİLERİ ÇALIŞTAYI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ