KSBÜ GÜLSÜM GÜRAL DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ, HASTANESİ VE YERLEŞKESİ İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ile Nafi Güral Eğitim Vakfı arasında KSBÜ Gülsüm Güral Diş Hekimliği Fakültesi, Hastanesi ve Yerleşkesi İmza Töreni gerçekleşti.

Kütahya Valiliğinde gerçekleşen imza töreninde Vali Musa Işın başta olmak üzere; NG Group Onursal Başkanı Nafi Güral, NG Eğitim Vakfı Başkanı Gülsüm Güral ve evlatları, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Mustafa Baş,
Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Genel Sekreter Kutlu Önal, davetliler ve basın mensupları yer aldı.

Protokolü Nafi Güral Eğitim Vakfı adına Gülsüm Güral imzalarken, KSBÜ adına Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin imzaladı.

Törende konuşan Vali Musa Işın "Eğitim camiamız açısından son derece önemli bir karar. Ben bu güzel hizmetlerinden dolayı Güral ailesine şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Rektör Prof. Dr. Tekin üniversitemiz için heyecanlı bir gün olduğunu ifade ederek, "Bugün eğitime yapılan en büyük katkılardan biriyle karşı karşıyayız. Üniversitemizin ivmelesinmesinde çok büyük katkısı olacak. Orada hem öğrencilerimiz çok daha nitelikli bir ortama kavuşacaklar hem de Kütahya halkı çok daha nitelikli bir sağlık hizmeti alacak. Nafi Güral Bey başta olmak üzere Güral ailesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Üniversitemize ve Kütahyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Gülsüm Güral ise eğitimin önemine değinerek, tahsisin hem KSBÜ hem de Güral ailesi için hayırlı olması temennilerinde bulundu.