“20 KASIM ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ FARKINDALIK PANELİ” DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı (AD) tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü paneli düzenlendi.

Panele SBF Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü başta olmak üzere dekan yardımcıları, Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Vekili Ercan Turhan, Kütahya Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Av. Esin Özok Sezengöz, Komisyon Üyesi Av. Seher Sivri Gökduman ile akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.

SBF Dekanı Prof. Dr. Güçlü’nün açılış konuşmalarının ardından, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selmin ŞENOL’un moderatörlüğünde “Günümüzde Çocuk Hakları ve Sağlık” akışında sunulan panelde; konuşmacılar tarafından çocuk hakları bağlamında farklı konularda sunumlar yapıldı.

Hemşire adayı öğrencilere; çocukların her koşulda her zaman özenle bakım, sevgi, saygı ve hassasiyetle korunma gereksinimi olduğuna vurgu yapılan panel, görüş ve öneriler sonrası çocukların daha sağlıklı koşullarda büyümesi dileğiyle tamamlandı.

“20 KASIM ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ FARKINDALIK PANELİ” DÜZENLENDİ