16. TÜRK HPB CERRAHİ KONGRESİ’NE KSBÜ KATKISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı (AD) öğretim üyeleri, 16. Türk HPB Cerrahi Kongresi’ne katılım sağladı.

9-12 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen kongrede karaciğer, pankreas ve safra yolu cerrahisi ile karaciğer nakli konularında güncel bilgi paylaşımı yapıldı. KSBÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD öğretim elemanları Prof. Dr. Faik Yaylak, Arş. Gör. Dr. Burak Can ve Arş. Gör. Dr. Muhammet Alperen Taş tarafından bildiri sunuldu. Prof. Dr. Yaylak ayrıca HPB Okulu Mezuniyet Belgesi aldı.

16. TÜRK HPB CERRAHİ KONGRESİ’NE KSBÜ KATKISI