ULUSLARARASI GÖRÜNÜRLÜĞÜN ARTMASINA YÖNELİK TOPLANTI

Hacettepe Üniversitesi Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi'nde, üniversitelerin uluslararası görünürlüklerinin artırılmasına yönelik  faaliyetler üzerine, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından toplantı gerçekleştirildi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cansu Özbayer de katıldı.

ULUSLARARASI GÖRÜNÜRLÜĞÜN ARTMASINA YÖNELİK TOPLANTI