“BAĞIMLI KİŞİLERLE ÇALIŞMA” KONULU EĞİTİM DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Sağlık Yönetimi Bölümü ve Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerine “Bağımlı Kişilerle Çalışma” konulu eğitim düzenlendi.

Söz konusu eğitim Kütahya Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Teknik Kurulu 2023/3 toplantısında, Yeşilay Danışmanlık Merkezinde görevli Klinik Psikolog Münire Kardaş tarafından verildi.

“BAĞIMLI KİŞİLERLE ÇALIŞMA” KONULU EĞİTİM DÜZENLENDİ