“ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIM PEKİ YA ŞİMDİ?“ BAŞLIKLI SEMİNER DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerine "Üniversiteyi Kazandım Peki Ya Şimdi?" başlıklı seminer verildi.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan tarafından Sosyal Hizmet Bölümü 1. sınıf öğrencilerine Kariyer Planlama dersi kapsamında "Üniversiteyi Kazandım Peki Ya Şimdi?" başlıklı seminer verildi.

“ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIM PEKİ YA ŞİMDİ?“ BAŞLIKLI SEMİNER DÜZENLENDİ