REKTÖR TEKİN ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Ankara programı kapsamında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında (YÖK) ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığında (TBMM) bir dizi temaslarda bulundu.

Ankara programı kapsamında YÖK’te üniversitemizle ilgili devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında görüşmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Tekin daha sonra TBMM Başkanlığına geçti. Rektör Tekin TBMM Başkanlığında Niğde Milletvekili ve YÖK eski Başkan Vekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir’i makamlarında ziyaret ederek üniversitemizle ilgili görüşmelerde bulundu.

REKTÖR TEKİN ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU