KSBÜ YENİ ROTALAR‘DAN 100. YIL YÜRÜYÜŞÜ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) “Yeni Rotalar” öğrenci topluluğu, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında Yeni Rotalar Doğa Yürüyüşleri Kulübü ile birlikte Domaniç ilçesinde yürüyüş gerçekleştirdi.

Öğrenci topluluğu tarafından yapılan açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında yürüyüş gerçekleştirdik. Topluluk olarak bizlere sonbaharın eşsiz görkemini sunan Kütahya’nın Domaniç ilçesinde yürüdük. Böylelikle bölgemizin görsel güzelliklerini keşfetme imkânı elde ettik. Bizlere eşlik eden Genel Sekreter Kutlu Önal ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik'e ayrıca teşekkür ederiz.” denildi.

Topuk Yaylası'nda başlayan etkinlik, 12 km’lik yürüyüşün ardından yine aynı konumda son buldu.

KSBÜ YENİ ROTALAR‘DAN 100. YIL YÜRÜYÜŞÜ