DPÜ‘NÜN YENİ AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Açılı Töreni’ne katılarak, yeni akademik yıl için başarılar diledi.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği törene Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Mustafa Baş, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve diğer protokol üyeleri ile birlikte akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.

DPÜ‘NÜN YENİ AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ