SAĞLIK VE HASTANE İDARESİ KONGRESİNDE KSBÜ TEMSİL EDİLDİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen 6. Uluslararası 16. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresinde, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) öğretim elemanları tarafından bilimsel çalışmalar sunuldu.

Bu yıl 12-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen kongrede KSBÜ Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Nal bir oturum başkanlığı yaparak üç sözel bildiri sundu. Öğr. Gör Osman Özen, Öğr. Gör. Erhan Dağ ile yüksek lisans öğrencileri Fatmanur Güler ve Ferda Başoğlu Ertaş da birer sözel bildiri sundu.

Ayrıca Doç. Dr. Nal, Sağlık Yönetimi Ulusal Çekirdek Eğitim Programı (SAYÇEP) ve lisansüstü eğitim programlarının değerlendirilmesi ile sağlık yönetimi mezunlarının istihdam sorunlarının ele alındığı “Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanları” toplantısına katıldı.

SAĞLIK VE HASTANE İDARESİ KONGRESİNDE KSBÜ TEMSİL EDİLDİ