“TARİHTEN GÜNÜMÜZE AYASOFYA“ ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Kadim Vakfı tarafından düzenlenen "Tarihten Günümüze Ayasofya" Çalıştayı, Kadim Vakfı Konağı'nda gerçekleşti.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, programı düzenleyen Kadim Vakfına teşekkür etti. Etkinlikte alanında uzman akademisyenler, Ayasofya tarihi ve özelliği hakkında hazırladıkları bilimsel çalışmaları sundular.

Çalıştaya Kütahya Valisi Musa Işın, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, AK Parti Kütahya İl Başkanı/Kadim Başkanı Mustafa Önsay ve diğer protokol üyeleri ile birlikte akademisyenler ve davetliler katıldı.

“TARİHTEN GÜNÜMÜZE AYASOFYA“ ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ