AHMET YAKUPOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından düzenlenen Ahmet Yakupoğlu’nu Anma Günü etkinliğine katıldı.

Protokol üyelerinin katılım sağladığı etkinlik kapsamında vefatının 7. yılında Ahmet Yakupoğlu’nun mezarı başında Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Ardından Yakupoğlu’nun restore edilen doğduğu evin açılışı gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Tekin, Merhum Ahmet Yakupoğlu’nun yalnızca Kütahya’da değil dünya çapında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, vefatının 7. yılında usta sanatçıyı rahmetle andığını ifade etti.

AHMET YAKUPOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI