GÖZÜM ŞEYH SULTAN TEKKE VE TÜRBESİ AÇILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Gözüm Şeyh Sultan Tekke ve Türbesi açılışına katıldı.

Restitüsyon ve restorasyon çalışmalarının Kütahya Belediyesi tarafından yapıldığı Gözüm Şeyh Sultan Tekke ve Türbesi açılışında Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve protokol üyeleri yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin açılışı yapılan Gözüm Şeyh Sultan Tekke ve Türbesinin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

GÖZÜM ŞEYH SULTAN TEKKE VE TÜRBESİ AÇILDI