12. ULUSAL/7. ULUSLARARASI KIRSAL TURİZM KONGRESİ BAŞLADI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, 12. Ulusal/7. Uluslararası Kırsal Turizm Kongresi açılış programına katıldı.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından düzenlenen programda Kütahya Valisi Musa Işın başta olmak üzere protokol üyeleri ve davetliler yer aldı.

“Kentten Kırsala Dönüş” teması ile gerçekleşecek olan kongrede kırsal turizm ve kalkınma; sosyal, kültürel, ekonomik, çevresel vb. çok çeşitli açılardan ele alınacak.

12. ULUSAL/7. ULUSLARARASI KIRSAL TURİZM KONGRESİ BAŞLADI