GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanının verilmesinin 102. yılı olan 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı'na katıldı.

Programda Kütahya Valisi Musa Işın başta olmak üzere protokol üyeleri, gazilerimiz ve basın mensupları yer aldı.

Kütahya Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunulması ile başlayan tören programı Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi Başkan Yardımcısı Mevlüt Çubuk'un konuşması, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi ziyareti, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kütahya Şubesi ziyareti ve I. Dünya Savaşı Kütahyalı Şehitlerimiz Anı Müzesi ve Konferans Salonu açılışı ile devam etti.

GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ