KSBÜ’DE YÖKAK KURUMSAL İZLEME SÜRECİ TAMAMLANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ), Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen Kurumsal İzleme Sürecini tamamladı.

2021 yılında Kurumsal Dış Değerlendirme sürecine dahil olan üniversitemizi, YÖKAK tarafından görevlendirilen heyet ziyaret etti.

Takım Başkanı Prof. Dr. Özlem Ülger ile Değerlendiriciler Prof. Ali Akyol, Prof. Dr. Ela Tarakçı ve Öğrenci Batuhan Galip Aydoğdu tarafından yapılan ziyarette, üniversitemizin üst yönetimi ve öğretim üyeleri ile görüşmeler yapıldıktan sonra yerleşkeleri ziyaret edildi.

İzleme sürecini değerlendiren KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, “Kurum dışından üniversitemize yapılan ziyaretler, işletme körlüğünü önlemek amacıyla çok değerlidir. YÖKAK tarafından görevlendirilen heyetin üniversitemizi ziyaret ederek bir dış göz olarak bizleri değerlendirmesi, sürekli gelişimimize ivme katacak bir süreçtir. Bu nedenle gerek Kurumsal Dış Değerlendirme gerekse de Kurumsal İzleme süreçleri sonunda hazırlanan geri bildirim raporlarını birer kılavuz olarak görüyor ve hedeflerimizi gerçekleştirirken bu kılavuzları göz önünde bulunduruyoruz. Değerli görüşleri ile kurumumuza katkı sağlayan YÖKAK Değerlendirme ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

KSBÜ’DE YÖKAK KURUMSAL İZLEME SÜRECİ TAMAMLANDI