DÜNYA FİZYOTERAPİSTLER GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Dünya Fizyoterapistler Günü Kutlama Etkinliğine katıldı.

Hekim Sinan Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte akademisyenler ve öğrenciler yer aldı.

Etkinlik kapsamında açılış konuşmaları yapılarak etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür edildi ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferruh Taşpınar tarafından 'Fizyoterapinin Dünü Bugünü Geleceği' başlıklı konuşma gerçekleştirildi.

DÜNYA FİZYOTERAPİSTLER GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ