REKTÖR PROF. DR. TEKİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi ve Umut Engelliler Spor Kulubü Başkanı Hatice Yakar, Kütahya Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Nimet Sarıkaya, Altı Nokta Körler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı İsmail Barış, Kütahya Özel Eğitim Down Sendromlular Derneği Başkan Vekili Habibe Oruç, Kütahya Multipl Skleroz (MS) Epilepsi ile Yaşam Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Türkyılmaz, Şizofreni, Tüm Engelliler, Yaşlılar, Kimsesizler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulubü Derneği Başkan Vekili Hasan Ünal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Tekin nazik ziyaretleri için konuklarımıza teşekkür etti.

REKTÖR PROF. DR. TEKİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rektör Prof. Dr. Tekin nazik ziyaretleri için konuklarımıza teşekkür etti.