KÜTAHYA YÖRÜK VE TÜRKMENLER KÜLTÜR VE SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kütahya Yörük ve Türkmenler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Namaz, Şair İsa Kahraman ile Kadın Kolları Sorumlusu Sema Kurtünlü, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Tekin, nazik ziyaretleri için konuklarımıza teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Tekin, nazik ziyaretleri için konuklarımıza teşekkür etti.