30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılını kutlama programı kapsamında, Kütahya Valiliği önünde gerçekleşen Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni'ne katıldı.

Törende Vali Musa Işın başta olmak üzere, protokol üyeleri, gazilerimiz, STK temsilcileri ve basın mensupları yer aldı.

Tören Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, Saygı Duruşu, İstiklal Marşının söylenmesi ve Bayrağın göndere çekilmesi ile başladı.

Valililik makamında gerçekleşen tebrikat töreni ile sabahki program son buldu.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Valililik makamında gerçekleşen tebrikat töreni ile sabahki program son buldu.