KÜTAHYA DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ev sahipliğinde düzenlenen Kütahya Değerlendirme ve İstişare Toplantısına katıldı.

Kütahya protokolünün katılım sağladığı toplantıda, Kütahya ili sosyolojik ve ekonomik gelişim yönlerinin yol haritasını belirlemek ve Kütahya’nın güncel sorunları üzerinde istişare ve iş birliği kurulmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

KÜTAHYA DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ