DENEY HAYVANLARI BİRİMİNDE ÇALIŞMALAR İNCELENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Tıp Fakültesi Deney Hayvanları Yetiştirme ve Uygulama Biriminde (DEHYUB) çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Ziyarette KSBÜ Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özcura, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Genel Sekreter Kutlu Önal ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Emre Moralıoğlu da yer aldı.

DENEY HAYVANLARI BİRİMİNDE ÇALIŞMALAR İNCELENDİ