ÖZEL AHMET YAKUPOĞLU MÜZESİ AÇILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof.Dr. Ahmet Tekin, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne bağlı Özel Ahmet Yakupoğlu Müzesi’nin açılış törenine katıldı.
Maltepe Mahallesi’nde, ismi Kütahya ile özdeşleşen ünlü sanatçı Ahmet Yakupoğlu’nun evinin yanında konumlanan müzenin açılışında; Kütahya Valisi Ali Çelik, protokol üyeleri, sanatseverler, davetliler ve mahalle sakinleri yer aldı.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin; büyük çaba sarf edilerek hayata geçirilen müzenin kentimize hayırlı olmasını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

ÖZEL AHMET YAKUPOĞLU MÜZESİ AÇILDI