İDARE MAHKEMESİ BAŞKANI FERİD CENGİZ’DEN VEDA ZİYARETİ

Kütahya İdare Mahkemesi Başkanı Ferid Cengiz, Kütahya’daki görev süresinin dolması nedeniyle Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin’e veda ziyaretinde bulundu.

Kütahya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek, Kütahya İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Murat Kırbaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Özcura ve Prof. Dr. Sezgin Zeren’in hazır bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Tekin Kütahya’daki hizmetlerinden dolayı İdare Mahkemesi Başkanı Cengiz’e teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

İDARE MAHKEMESİ BAŞKANI FERİD CENGİZ’DEN VEDA ZİYARETİ