BAKAN YARDIMCILARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu ve Abdullah Erdem Cantimur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin ziyaretlerinde ayrıca üniversitemizin devam eden yatırım ve projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak, misafirperverlikleri için Bakan Yardımcıları Hatipoğlu ve Cantimur’a teşekkür etti.

BAKAN YARDIMCILARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ