“KÜTAHYA TERMAL VE DOĞAL KAYNAKLAR BAKIMINDAN ZENGİN BİR POTANSİYELE SAHİP“

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Murat Dağı Termal Turizm Merkezi, Gölcük Yaylası ve Emet Tahtalı Göleti'ne ziyarette bulundu.

Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Özcura ve Prof. Dr. Sezgin Zeren de yer aldı.

Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Tekin Kütahya'nın termal ve doğal kaynaklar bakımından zengin bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, bu potansiyelin değerlendirilmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

“KÜTAHYA TERMAL VE DOĞAL KAYNAKLAR BAKIMINDAN ZENGİN BİR POTANSİYELE SAHİP“