SİMAV SHMYO‘DA DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleşti.

Devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Özcura, Prof. Dr. Sezgin Zeren ile akademisyenler ve idari personeller katıldı.

Yönetici olmanın sorumluluklarına değinen Rektör Prof. Dr. Tekin, yöneticilerin görevlerini bıraktığında kuruma bir şeyler katarak bırakmış olması gerektiğini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, Müdürlük görevini başarıyla yürütmüş olan Simav SHMYO'dan Dr. Öğr. Üyesi Harun Şener'e emekleri için teşekkür etti.

Simav SHMYO Müdürlüğünü devralan Öğr. Gör. Özge Sakarya Çınkı'yı ise tebrik eden Rektör Tekin yeni görevinde başarılar diledi.

SİMAV SHMYO‘DA DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ