GEDİZ SHMYO‘DA DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleşti.

Devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Özcura, Prof. Dr. Sezgin Zeren ile akademisyenler ve idari personeller katıldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin yöneticiliğin bir bayrak yarışı olduguna dikkat çekerek, görevde bulunanların bayrağı en iyi şekilde hedefe ulaştırmalarının önemini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, Müdürlük görevini başarıyla yürütmüş olan Gediz SHMYO'dan Dr. Öğr. Üyesi Sinan Darcan'a emekleri için teşekkür etti.

Gediz SHMYO Müdürlüğünü devralan Öğr. Gör. Dr. Yusuf Güner'i ise tebrik eden Rektör Tekin yeni görevinde başarılar diledi.

GEDİZ SHMYO‘DA DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ