15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ DEMOKRASİ NÖBETİ İLE DEVAM ETTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Özcura ve Prof. Dr. Sezgin Zeren, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Valilik önünde gerçekleşen Demokrasi Nöbeti Etkinliğine katıldı.

Etkinliğe, Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere Kütahya protokolü ve vatandaşlar katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte Vali Ali Çelik  sporculardan sancağımızı teslim aldı.

Etkinlikler; Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş tarafından sohbet gerçekleştirilmesi, İl Müftülüğü İlahi Korosu Konseri, Kütahya protokolü tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılması, kahramanlık türküleri söylenmesi, tüm Türkiye’de saat 00.13’te eş zamanlı olarak selaların okunması, dua edilmesi ve 15 Temmuz’a ilişkin videolarla devam etti.

15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ DEMOKRASİ NÖBETİ İLE DEVAM ETTİ