15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILIM SAĞLANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerine katıldı.

Etkinliklerde Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere Kütahya protokolü yer aldı.

Etkinlikler kapsamında Hava Şehitliği ve Polis Şehitliği ziyaretleri gerçekleştirilerek okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından aziz şehitlerimizin mezarları başına karanfil bırakıldı.

15 Temmuz Hatıra Ormanı’nda ağaç dikiminin ardından Kütahya Ulu Cami’de tüm şehitlerimiz ve ebediyeti irtihal etmiş gazilerimiz için Mevlid-i Şerif okundu.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILIM SAĞLANDI