15 TEMMUZ PANELİ DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ve Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından 15 Temmuz Paneli düzenlendi.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal moderatörlüğünde ve çevrimiçi ortamda gerçekleşen panelde konuşmacı olarak; KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özcura, DPÜ Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Cantürk Caner ile Doç. Dr. Arif Kolay yer aldı.

KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özcura panelde “15 Temmuz Destanı: Demokrasiye Sahip Çıkmanın Azim ve Cesareti” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.

15 TEMMUZ PANELİ DÜZENLENDİ