AKADEMİSYENLERİMİZDEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı (AD), Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD ve Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD akademisyenleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin’in toplantı programına, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özcura ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren de katıldı.

AKADEMİSYENLERİMİZDEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI