AKADEMİSYENLERİMİZ İLE ÇALIŞMALAR HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı (AD), Göz Hastalıkları AD ve Üroloji AD akademisyenleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin’in toplantı programına, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özcura ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren de katıldı.

AKADEMİSYENLERİMİZ İLE ÇALIŞMALAR HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ