15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi fuaye alanında, “15 Temmuz Fotoğraf Sergisi” açılışı gerçekleşti.

Sergi açılışına KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin ile akademisyenler ve idari personel katıldı.

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi’nde, o gece yaşanan olaylara ilişkin fotoğraflar sergilendi.

Rektör Tekin sergiyle ilgili, “Bugünleri yaşıyorsak, o günkü şehitlerimize ve bütün destek verenlere borçluyuz. O geceyi hafızada sürekli tutmak gerekiyor. Allah bir daha böyle bir gece yaşatmasın. Sergide emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ