DİŞ HEKİMLİĞİ VE KARİYER PANELİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen “Diş Hekimliği ve Kariyer” konulu panel gerçekleşti.

KSBÜ Hekim Sinan Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin başta olmak üzere akademisyenler ve diş hekimleri tarafından konuşmalar yapıldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Prof. Dr. Batu Can Yaman, TC Sağlık Bakanlığı SHGM Ağız ve Diş Sağlığı Daire Başkanı ve KSBÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Emre Korkut, T.C. Sağlık Bakanlığı SHGM Tıp ve Uzmanlık Eğitimi Daire Başkanı Uzm. Dr. Alpay Tuncar ve Eskişehir Diş Hekimleri Odası Başkanı Cenk Ataç konuşmacılar arasındaydı.

Rektör Tekin, panelin önemini vurgulayarak katılımcılara teşekkür etti.

Programa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Özcura ve Prof. Dr. Sezgin Zeren de katıldı.

DİŞ HEKİMLİĞİ VE KARİYER PANELİ GERÇEKLEŞTİ

Rektör Tekin, panelin önemini vurgulayarak katılımcılara teşekkür etti.