SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA BİR ARAYA GELİNDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, TC Sağlık Bakanlığı KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı (AD), Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD ile Aile Hekimliği AD akademisyenleri ve Palyatif Bakım Servisi personelleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin’in ziyaret ve toplantı programına, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özcura ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren de katıldı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA BİR ARAYA GELİNDİ