2024 YILI MERKEZİ BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİ

2024 yılı Merkezi Bütçe Görüşmeleri, T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığında gerçekleşti.

Görüşmelere; Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Genel Sekreter Kutlu Önal, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cansu Özbayer, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Berceste Güler ile akademisyenler, daire başkanları ve müdürlerden oluşan heyet katıldı.

2024 YILI MERKEZİ BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİ