TAVŞANLI SAĞLIK HİZMETLERİ MYO‘DA MEZUNİYET COŞKUSU

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tavşanlı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda (MYO) mezuniyet coşkusu yaşandı.

Mezuniyet töreninde KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özcura, Genel Sekreter Kutlu Önal, KSBÜ Tavşanlı SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Saraçoğlu, diğer protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler, aileler ve davetliler yer aldı.

Mezuniyet töreninde öğrencilere hitaben konuşan Rektör Prof. Dr. Tekin "Bugün burada öğrencilerimiz mezun olarak bir buçuk milyonu aşan sağlık ailesine katılacaklar. Sağlık alanında kendinizi güncellemeniz lazım. Okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin. KSBÜ olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Arkanızda KSBÜ ailesi olduğunu her zaman bilin. Yolunuz açık olsun. Emeği geçen tüm hocalarımıza, çalışanlarımıza, ailelere ve başarıları için öğrencilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından mezuniyet kütüğüne isimliklerin çakılması, başarı ödüllerinin verilmesi ile devam eden mezuniyet programı, kep atma ile sona erdi.

TAVŞANLI SAĞLIK HİZMETLERİ MYO‘DA MEZUNİYET COŞKUSU