GEDİZ SHMYO‘DA ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özcura ve Genel Sekreter Kutlu Önal ile birlikte, KSBÜ Gediz Sağlık Hizmetleri MYO’yu ziyaret ederek, bir takım incelemelerde bulundu.

Ziyarette, Gediz SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinan Darcan'dan genel durum ve işleyiş hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Tekin, akademisyenler ve idari personelle de bir süre sohbet etti.

Rektör Tekin, Gediz SHMYO’da bulunan birim, sınıf ve laboratuvarları da gezerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

GEDİZ SHMYO‘DA ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI