ANABİLİM DALI AKDEMİSYENLERİYLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, KSBÜ Tıp Fakültesi Anabilim Dalı (AD) başkanları ve akademisyenleri ile görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çocuk Cerrahisi AD, Acil Tıp AD ve Tıbbi Genetik AD akademisyenleriyle gerçekleşen bilgilendirme toplantısında, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özcura da yer aldı.

Rektör Tekin, başarılı çalışmalarından dolayı hekimlerimizi tebrik etti.

ANABİLİM DALI AKDEMİSYENLERİYLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Rektör Tekin, başarılı çalışmalarından dolayı hekimlerimizi tebrik etti.