13. HİSARLI AHMET SEMPOZYUMU BAŞLADI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin (KSBÜ) paydaş olduğu, Kütahya Güzel Sanatlar Derneği tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu açılış töreni programıyla başladı.

Açılış törenine Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, diğer protokol üyeleri, akademisyenler, sanatçılar ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Tekin, KSBÜ olarak uluslararası boyutta olan sempozyumda paydaş olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. ‘Müzik Performansının Kuramsal Art Alanı’ temasıyla gerçekleşecek olan sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür eden Rektör Tekin, başarılı bir sempozyum olması temennilerinde bulundu.

13. HİSARLI AHMET SEMPOZYUMU BAŞLADI