ANABİLİM DALI AKADEMİSYENLERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, KSBÜ Tıp Fakültesi Anabilim Dalı (AD) başkanları ve akademisyenleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kardiyoloji AD, Radyasyon Onkolojisi AD ve Nükleer Tıp AD akademisyenleriyle gerçekleşen bilgilendirme toplantısında, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özcura ile T.C. Sağlık Bakanlığı KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Telli de yer aldı.

Rektör Tekin, başarılı çalışmalarından dolayı hekimlerimizi tebrik etti.

ANABİLİM DALI AKADEMİSYENLERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Rektör Tekin, başarılı çalışmalarından dolayı hekimlerimizi tebrik etti.