5 HAZİRAN ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, 5 Haziran Çevre Haftası dolayısıyla Kütahya Belediyesi önünde düzenlenen etkinliklere katıldı.

Etkinliklerde Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, protokol üyeleri, davetliler, öğrenciler ve vatandaşlar yer aldı.

Yaşadığımız çevrenin korunması, geri kazanım, iklim değişikliği ve sürdürülebilir bir dünya için farkındalığı arttırmak adına Kütahya Valiliği ve Kütahya Belediyesi koordinasyonunda Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen etkinliklerde öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler düzenlendi.

5 HAZİRAN ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ